Investerum Strategic Value: Prisbelönt fond som navigerar i en föränderlig marknad

ANNONS I en tid av marknadsvolatilitet och osäkerhet har Investerum Strategic Value utmärkt sig som årets bästa blandfond. Med en strategi som kombinerar hållbarhet med långsiktig värdetillväxt erbjuder Investerum lösningar som kan gynna både privatpersoner och företagare.

Marknadsvolatiliteten och de ekonomiska utmaningarna som följt i kölvattnet av globala händelser har gjort kapitalförvaltning mer komplex än någonsin. Mitt i detta föränderliga landskap står Investerum, ett kapitalförvaltningsföretag baserat i Stockholm, som har specialiserat sig på långsiktig och hållbar investering genom sin unika value investing-strategi.

Investerum Strategic Value – årets bästa blandfond

Fonden Investerum Strategic Value har nyligen utsetts till årets bästa blandfond av Morningstars Awards for Investing Excellence, vilket bekräftar dess framgång och pålitlighet. Denna utmärkelse är ett erkännande av fondens starka prestationer och den skicklighet som ligger bakom dess förvaltning.

"Vi investerar inte i något vi inte förstår," säger Gunnar Åkerman, VD för Investerum. "Vi fokuserar på bolag med sund ekonomi och stark marknadsposition."

Value Investing – en långsiktig strategi

Value investing handlar om att investera i företag som är undervärderade på marknaden men har potential att växa. Investerum har konsekvent använt denna metod för att identifiera och investera i bolag med starka fundamentala värden. Exempel på framgångsrika investeringar inkluderar köp av Alphabet (Google) 2009, som har resulterat i en avkastning på över 2000 procent, samt Novo Nordisk, vars investering 2017 har genererat en avkastning på 525 procent.

Handla fonden Investerum Strategic Value hos Avanza

Hållbarhet i fokus

Hållbarhet är en integrerad del av Investerums investeringsfilosofi. Med rådgivare som är certifierade inom hållbar finansiering, säkerställer företaget att deras investeringar inte bara ger ekonomisk avkastning utan också tar hänsyn till miljömässiga och sociala faktorer. Denna balans mellan avkastning och ansvar har blivit en viktig faktor för många investerare i dagens samhälle.

"Vi strävar efter att investera i välskötta och lönsamma bolag med stark ägarstyrning och ansvarstagande," säger Åkerman.

Anpassade rådgivningstjänster

Investerums kundkrets består huvudsakligen av två grupper: företagare i ägarledda bolag och kapitalstarka privatpersoner. Dessa grupper har specifika behov och utmaningar, och Investerum erbjuder skräddarsydd rådgivning för att hjälpa dem att nå sina långsiktiga ekonomiska mål. Med en djup förståelse för marknadens nycklar och kundernas behov, erbjuder företaget både rådgivning och aktiv förvaltning av tillgångar.

Marknadsutsikter och framtida utmaningar

Förvaltningen av Investerum Strategic Value indikerar att kommande räntesänkningar kan skapa ökad volatilitet på marknaden. Det betonas att det är viktigt att hålla sig till en långsiktig strategi och undvika att spekulera i tillfälliga trender. Denna metod har visat sig vara framgångsrik, vilket bekräftas av utmärkelsen som Best SEK Allocation Fund vid Morningstars Awards for Investing Excellence.

För investerare som söker en pålitlig partner i en osäker värld, erbjuder Investerum en kombination av djup marknadskunskap, hållbarhet och långsiktig tillväxt.

Besök Investerums hemsida för att lära dig mer om deras strategi och hur de kan hjälpa dig att navigera i dagens finansiella landskap. 

Handla fonden Investerum Strategic Value hos Avanza

Riskinformation: Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. De pengar du investerar kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade beloppet.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -