Börsveckans senaste aktieråd

Börs Här är aktierekommendationerna från senaste utgåvan av tidningen Börsveckan

Det framgår av senaste numret av tidningen.

Logistea har utvecklats mycket väl från pressade nivåer tack vare ett stort förvärv, fallande räntor och stabil drift. Börsveckan tycker att aktien har nått rimlig värdering och tar hem vinsten. Avvakta blir nya rådet.

Elanders höga skuldsättning behöver lösas med nyemission och aktien har sedan Börsveckans avvaktaråd i fjol halkat efter index. Gradvis förbättring väntas och Börsveckan avvaktar på sidlinjen.

Husqvarna har visat styrka i en svår marknad, där återhämtningen i hushållens konsumtion ser ut att dröja. För aktien att få ett lyft behöver bolaget få fart på omsättning och tills det finns tecken på att så sker avvaktar Börsveckan.

Börsveckan tittar även på norska laxbolag och både Bakkafrost och Mowi får rådet köp. Bakkafrost har hittat sin heliga graal i form av en fullt integrerad värdekedja som utmynnar i en strukturellt högre lönsamhet, skriver Börsveckan. Mowi har en fördelaktig utbudssituation som driver tillväxten samtidigt som lägre kostnader stödjer lönsamheten, kommenterar Börsveckan.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -