Börsveckans senaste aktieråd

Börs Här är aktierekommendationerna från senaste utgåvan av tidningen Börsveckan.

Börsveckan rekommenderar köp av Bulten, Qleanair, Norva24, Doro, Embellence, Careium och Bredband2. För samtliga nämnde bolag handlar det om upprepade köprekommendationer.

Det framgår av det senaste numret av Börsveckan som tillika är höstens första nummer av tidningen.

Bredband2 får ett upprepat köpråd. En viss marginalförstärkning och potentiellt förvärv ger en fortsatt god uppsida i aktien till en måttlig risk, skriver Börsveckan.

Embellence får en upprepad köprekommendation. Aktien uppges enligt Börsveckan ha en låg värdering sett till enterprise value/ebitda. Med en bättre marknad och potential i att bredda produktportföljen med en gedigen mönsterbank och nya kunder så finns goda chanser för en uppvärdering.

Telefontillverkaren Doro får ett upprepat köpråd. Att aktier inte är populära betyder enligt tidningen oftast att prislappen är låg. I det här fallet uppges aktien gå att räkna hem även med en högst medioker utveckling.

Välfärdsteknikbolaget Careium fortsätter att leverera fina siffror enligt Börsveckan som upprepar sin köprekommendation för aktien. Med en åldrande befolkning i Europa borde nedsidan vara tämligen skyddad, enligt tidningen som ser en uppsida upp till 45 kronor.

Bulten har ökat försäljningsandelen utanför fordonssektorn det senaste året och med outsourcad produktion finns flexibilitet beroende på efterfrågebilden framöver. Det räcker enligt Börsveckan för att upprepa köprådet.

Luftreningsbolaget Qleanair kom med en mycket svag rapport för det andra kvartalet där vinsten utraderades. Börsveckan bedömer att det handlar om ett tillfälligt hack i kurvan och behåller sitt köpråd för aktien. Dock bedömer tidningen inte att aktien längre platsar i Börsveckans portfölj givet en högre osäkerhet.

Slamsugarbolaget Norva24 har enligt Börsveckan en hög andel återkommande intäkter och goda tillväxtutsikter. Det ger ett upprepat köpråd och aktien kvalar fortsatt in i Börsveckans omstartade portfölj.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -