Georgiens ledande bank har en uttalad strategi att växa ytterligare, även i grannländerna. Det var för att finansiera expansionen som banken tog steget in på Londonbörsen i november 2006, som det första bolaget någonsin från Georgien.
Erbjudandet i samband med börsintroduktionen övertecknades och med facit i handen verkar det som att investerarna läste prospektet korrekt. Aktien har stigit med över 80 procent sedan noteringen. Såväl utbud som efterfrågan på olika banktjänster växer kraftigt i Georgien, men från en låg nivå. Företagskunderna är viktiga men den riktigt lockande framtiden för bankerna ligger hos privatkunderna. Medelklassens inkomster växer snabbt, vilket förväntas ge en boom inom bostadslån och olika sparprodukter.
Nicholas Enukidze, som sitter i Bank of Georgias styrelse, är mycket optimistisk.
"När jag radar upp siffrorna låter det som jag bara försöker säga att vi är bäst på allt. M en faktum är att Bank of Georgia är den ledande inom en rad olika områden. Det vi nu fokuserar är att växa ytterligare i landet, framförallt på konsumentmarknaden, men vi förbereder också en internationell expansion."
Banksektorn i Georgia öppnades tidigt upp för såväl privata ägare som utländska investerare.
"Sedan 1995 har det inte förekommit någon statlig inblandning överhuvudtaget", säger Nicholas Enukidze.
De utländska bankernas intresse för Georgien har än så länge varit svagt - de har hittills varit fullt upptagna av de större grannländerna. Men nu väntas en ändring. Till skillnad grannländerna har Georgien lyckats undvika bankkriser och sektorn beskrivs som relativt sund, även om korruption förekommer.
Bank of Georgia är en gammal bank med anor från 1903. Efter en period i statlig ägo privatiserades banken igen 1994 och noterades på börsen i Tbilisi 2000. Men aktieägarna var missnöjda med resultaten och hela företagsledningen sparkades 2004 för att ersattas med en ny uppsättning.
En av viktig åtgärd efter bytet av företagsledning var, enligt Nicholas Enukidze, att anställa georgier med internationell bankerfarenhet. Själv är han född i Georgien men har studerat i USA och jobbat i Ukraina, Moskva och London, bland annat som tillväxtmarknadsexpert på ABN Amro.
"Tyvärr tog georgierna med internationell bankerfarenhet slut rätt snabbt så vi fick anställa en del utlänningar också", säger han med ett litet skratt.
Nästa steg var att dra in utländskt kapital för att finansiera en expansion. En av de första investerarna med säte utanför Georgien var svenska fondbolaget East Capital. Bank of Georgias totala börsvärde uppgår till nästan 6 miljarder svenska kronor.
Fondernas innehav i Bank of Georgia
Fond Andel av portföljen
East Cap Explorer Financial Institutions 9,3 procent
Gustavia Greater Russia 2,5 procent
HQ Rysslandsfond 2,1 procent