My Beat
My Beat förvärvar kontrakt för infrastruktur, startar nytt affärsområde för elabonnemang (uppdatering) (Finwire)

2024-09-25 15:57

(uppdatering: tillägg sista stycket)

Mobiloperatören My Beat har tecknat avtal om att förvärva ett kontrakt som innefattar befintlig författningsmässig infrastruktur inom energisektorn. Förvärvet innebär att My Beat kan lansera det nya affärsområdet elabonnemang. Det framgår av ett pressmeddelande.

Genom att ta över ett avtal för redan etablerad it-infrastruktur kan My Beat påbörja sin elverksamhet utan friktion eller kompletterande infrastruktur, vilket möjliggör en smidig och effektiv start för att leverera tjänster till slutkunderna.

Med lanseringen av el påbörjar My Beat även en försäljning inom B2B-segmentet. Bolaget kommer att utvärdera om en fortsatt satsning inom B2B kan vara aktuell även för övriga produkter och tjänster under årets gång.

Denna expansion förväntas bidra till ökade intäkter för My Beat samtidigt som det ger ett stort mervärde för både befintliga och nya kunder.

My Beat tar med denna lansering ett steg mot att bli en helhetsleverantör av vardagstjänster för svenska hushåll.

Priset My Beat betalar för kontraktet och tillgång till infrastrukturen uppgår till 120 000 kronor som betalas kontant. Detta är ett avtal som My Beat bedömer som särskilt bra och säljaren kommer att bistå My Beat med att utveckla detta affärsområde. Med detta avtal tar My Beat även över ett mindre antal kunder inom B2B och B2C med en total årlig omsättning på 200 000 kronor. Kontraktet inkluderar inte några anställda.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire



redaktion@finwire.org
© Copyright

My Beat - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -