Implantica
Implantica delar granskningsartikel med viktiga studieresultat (Finwire)

2024-09-25 09:08

Medicinteknikbolaget Implantica delar en granskningsartikel om Nissen Fundoplikation som standardbehandling för antirefluxkirurgi. Detta efter att man nyligen offentliggjort goda resultat för Refluxstops femårsresultat, framgår det av ett pressmeddelande.

Granskningsartikeln beskrivs som viktig och rapporterar om resultat från den nyligen publicerade studien i European Surgery Journal.

"Denna litteraturgenomgång av Nissen Fundoplikation som existerande standardbehandling är en heltäckande analys, den första i sitt slag, och omfattar alla relevanta RCT-artiklar av högsta kvalitet som publicerats om Nissenproceduren sedan starten 1956. Med tanke på dess stora omfattning och djup i täckningen av relevanta data om Nissen-proceduren kan denna banbrytande studie potentiellt användas som ett indirekt riktmärke för kliniska resultat för nyare kirurgiska metoder", säger vd Peter Forsell och fortsätter:

"I enlighet härmed, är RefluxStop's 5-årsresultat en indikation på väsentligt förbättrade patientresultat, vilket ytterligare förstärks av en stor mängd sjukhus data som publicerats från ett flertal oberoende studier".

Nils Lolk
Nyhetsbyrån Finwire



redaktion@finwire.org
© Copyright

Implantica SDB - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -