JETPAK
NOTALP KOMMER KONTROLLERA 96,3%, FULLFÖLJER ERBJUDANDE (Direkt)

2024-09-23 16:19

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Notalp Logistik förklarar erbjudandet till aktieägarna i Jetpak ovillkorat och fullföljer erbjudandet.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Erbjudandet, om 104:50 kronor kontant, har accepterats av innehavare av motsvarande cirka 25,7 procent av det totala antalet aktier i Jetpak.

Tillsammans med aktierna i budkonsortiet redan äger, samt en option, uppgår därmed de aktier i Jetpak som konsortiet direkt eller indirekt kontrollerar till motsvarande cirka 96,3 procent.

Mot bakgrund av att budgivaren ännu inte är ägare till aktierna under optionen, som endast kan utnyttjas på optionsdagen den 17 november 2024, har budgivaren beslutat att frånfalla fullföljandevillkoret att erbjudandet ska accepteras till mer än 90 procent.

Budgivaren har för avsikt att utnyttja optionen på optionsdagen den 17 november 2024 och avser därefter inleda ett tvångsinlösenförfarande enligt aktiebolagslagen för att förvärva samtliga resterande aktier i Jetpak och i samband därmed verka för att aktierna i Jetpak avnoteras från Nasdaq First North Premier Growth Market, heter det i pressmeddelandet.


Fia Forsman +46 8 5191 7923

Nyhetsbyrån Direkt



                


Infront.co
© Nyhetsbyrån Direkt AB

Jetpak Top Holding - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -