Ecoclime Group
Ecoclime och SBAB har ingått samarbete (MFN)

2023-05-11 11:04

Ecoclime och SBAB har ingått ett marknadsföringsavtal. Avtalet tar sikte på ett samarbete innefattande energispar- och finansieringserbjudanden, företrädesvis riktade till SBAB;s och Ecoclimes kunder inom affärssegmentet BRF-fastigheter. Ecoclime Group har idag via dotterbolag och partners 5000 kunder som kommer erhålla möjlighet att nyttja erbjudandet.

För mer information
Peter Bodin, Försäljningschef Cirkulär energi 
Tfn: 070-555 61 18
Epost: peter.bodin@ecoclime.se

Om oss
Ecoclime Group är en koncern som erbjuder ledande produkter och tjänster inom molnbaserad automation, cirkulär energi, ventilation och elteknik för fastigheter. Vi hjälper fastighetsägare att framtidssäkra sina fastigheter genom att göra dem smarta, återvinna och utvinna förnybar energi, optimera energianvändning samt skapa en bättre komfort för hyresgäster.

Ecoclime Group förvärvar, driver och utvecklar ledande bolag i branschen och verkar i hela värdekedjan från innovation och tillverkning av produkter, till installation, drift- och servicetjänster. 

B-aktierna i Ecoclime är listade på Nasdaq First North Premier Growth Market och bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB. Mer information finns på bolagets hemsida: www.ecoclime.se


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

Ecoclime Group B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -