SinterCast
Sintercasts produktion i september blev 5 procent över förväntad produktionsnivå (Finwire)

2024-10-07 08:12

Processtyrningsbolaget Sintercasts serieproduktion uppgick till 3,7 miljoner motorekvivalenter under september, vilket är 5 procent över den förväntade produktionsnivån.

Bakgrunden är att produktionen inom ett av högvolymprogrammen, som var planerat att upphöra i slutet av augusti, kom att fortsätta under större delen av september och bidra med cirka 200 000 motorekvivalenter.

"September levererade bättre serieproduktion än förväntat, nya beställningar på Ladle Tracker och CGI-produktionsinstallationer, samt framsteg i diskussionerna om nya installationer. De befintliga installationsåtagandena, tillsammans med de pågående diskussionerna om nya installationer, stärker vår övertygelse om att vi kommer att överträffa vårt historiska genomsnitt på 8 miljoner kronor installationsintäkter både 2024 och 2025," säger Dr. Steve Dawson, vd för Sintercast.

För tredje kvartalet blev serieproduktionen på 3,5 miljoner motorekvivalenter, och för året hittills uppgår den till 3,8 miljoner motorekvivalenter, vilket är en ökning på 2 procent mot året innan.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire
newsroom@finwire.se



redaktion@finwire.org
© Copyright

SinterCast - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -