KINDRED
FDJ-BUD ACCEPTERATS AV 92%, FÖRLÄNGER ACCEPTFRISTEN (Direkt)

2024-10-03 20:13

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Franska FDJs bud på Kindred har vid utgången av acceptfristen den 2 oktober 2024 accepterats av aktieägare som representerar nära 91 procent av Kindreds utestående depåbevis. Sedan erbjudandets offentliggörande har FDJ förvärvat ytterligare drygt 1 procent av de utestående aktierna. FDJ kontrollerar därmed totalt drygt 92 procent av Kindreds utestående aktier.

Det framgår av ett pressmeddelande.

För att möjliggöra för de aktieägare som ännu inte har accepterat erbjudandet att överlåta sina aktier till FDJ förlängs acceptfristen till och med den 18 oktober 2024 klockan 17.00.

Utbetalning av vederlag för aktier som lämnas in under den förlängda acceptfristen beräknas påbörjas omkring den 29 oktober 2024.

Eftersom erbjudandet nu är ovillkorat har de aktieägare som redan accepterat eller accepterar erbjudandet under den förlängda acceptfristen, inte rätt att återkalla sina accepter.

FDJ avser att påkalla inlösen i enlighet med bolagsordningen i Kindred i syfte att förvärva de aktier som inte lämnas in och verka för att aktierna i Kindred avnoteras från Nasdaq Stockholm.


Börsredaktionen +46 8 51917911 https://twitter.com/Borsredaktion

Nyhetsbyrån Direkt



                


Infront.co
© Nyhetsbyrån Direkt AB

Kindred Group - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -