Medimi
Medimi ser stora möjligheter att ytterligare expandera i Region Midtjylland (Finwire)

2024-09-20 08:25

Medicinteknikbolaget Medimi ser stora möjligheter att expandera ytterligare inom sitt avtal med FSC för Region Midtjylland, även om detta har tagit lite längre tid än förväntat på grund av svårigheter att träffa rätt personer i kommuner. Det framgår av en uppdatering om affärsläget.

"Under augusti och september har vårt team arbetat hårt för att driva detta framåt, med fokus på både befintliga och nya kommuner. Vi har haft många produktiva möten där vi diskuterat nya uppstarter, affärer och tydligt demonstrerat hur Medimismart kan göra skillnad för vårdtagare och personal", säger vd Johan Wiesel.

Vidare informeras det om att bolaget är i slutförhandlingar kring avtalet med Helsingör och Nordfyns kommuner. Implementeringen i dessa kommuner förväntas ske innan årets slut.

Bolaget kommenterar också kortfattat den aviserade företrädesemissionen.

"Emissionen genomförs för att stärka bolagets finansiella position och möjliggöra fortsatt expansion, särskilt på nya marknader där etableringen har tagit något längre tid än förväntat samt för att möta den efterfrågan som vi ser på redan befintliga marknader. Vi är övertygade att vår nuvarande strategi är rätt för att öka bolagets försäljning och nå våra försäljningsmål", säger Wiesel.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire
newsroom@finwire.se



redaktion@finwire.org
© Copyright

Medimi - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -