KINDA BRAVE
TECKNAT TERM SHEET MED EUROPEISK FÖRLÄGGARE (Direkt)

2024-06-28 19:19

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Spelutvecklingsbolaget Kinda Brave har genom det helägda dotterbolaget Windup Games ingått ett icke-bindande term sheet avseende förläggande av bolagets oannonserade flaggskeppstitel med en europeisk spelförläggare.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Kinda Brave har förhandlat en potentiell förlagsaffär med en handfull aktörer under de senaste nio månaderna avseende bolagets "flaggskeppstitel

Det slutliga avtalet ska enligt term-sheet innefatta en exklusiv rätt för förläggaren till de globala rättigheterna för att distribuera och sälja bolagets spel på alla globala plattformar på PC och konsol.

Enligt term-sheet förväntas Windup erhålla en ersättning om sammanlagt 4,5 miljoner dollar. Av det beloppet avses 3,8 miljoner dollar betalas ut kontant, förutsatt att bolaget levererar vissa överenskomna milstolpar för utvecklingen av flaggskeppstiteln.

Resterande summa avses användas för att täcka förläggarens kostnader för en dedikerad marknadsföring av flaggskeppstiteln, allmänna förlagsrelaterade kostnader och arbete med kvalitetssäkring av produkten i förhållande till förläggandet.


Börsredaktionen +46 8 51917911 https://twitter.com/Borsredaktion

Nyhetsbyrån Direkt



                


Infront.co
© Nyhetsbyrån Direkt AB

Kinda Brave Entertainment - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -