Sveafastigheter AB: Sveafastigheter anställer bolagsjurist från Vinge (MFN)

2024-09-02 08:00

Sveafastigheter har utsett Frida Ställborn till bolagsjurist. Frida kommer att rapportera direkt till vd och tar med sig en omfattande och mångsidig erfarenhet från Vinge.

Sveafastigheter, ett av Sveriges största renodlade bostadsbolag, utser Frida Ställborn till bolagsjurist. Rekryteringen är ett led i att ytterligare stärka bolagets position i den fortsatta utvecklingen av verksamheten. Frida kommer närmast från rollen som advokat på Vinge och har innan dess bland annat jobbat i hovrätten.

- Sveafastigheter är ett av Sveriges största renodlade bostadsbolag, och de juridiska aspekterna täcker hela värdekedjan i vår verksamhet, från leverantörsleden till förvaltning. Därför är jag väldigt glad att kunna välkomna Frida, en erfaren jurist, till vårt team. Hennes kunskap och erfarenhet kommer att vara en värdefull tillgång i vårt kontinuerliga arbete med förbättringar och bolagets fortsatta utveckling, säger Erik Hävermark, vd, Sveafastigheter
 
- Sveafastigheter är ett spännande och stabilt bolag med stora ambitioner, och jag ser fram emot att vara en del av denna utveckling. Med min erfarenhet och bakgrund hoppas jag kunna bidra till att stärka bolaget ytterligare och navigera de juridiska utmaningar och möjligheter som följer med en växande verksamhet, säger Frida Ställborn

Frida tillträder sin tjänst 2 september.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Moa Andersson, Kommunikationschef, Sveafastigheter
press@sveafastigheter.se

Om Sveafastigheter
Sveafastigheter förvaltar och utvecklar människors hem. Fastighetsbeståndet består av en bredd av hyresrätter i tillväxtregioner i Sverige. Husen förvaltas och utvecklas med ett närvarande och lokalt engagemang. Sveafastigheter utvecklar och bygger nya hållbara bostäder där efterfrågan på bostäder är som störst.

Bifogade bilder
Frida Ställborn


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -