OssDsign
Ossdsign får tillgång till 100 nya sjukhus inom U.S. Veteran Affairs (Finwire)

2024-04-29 09:56

Ossdsign har tecknat ett nytt avtal med U.S. Veteran Affairs som omfattar ytterligare cirka 100 ortopediska VA-sjukhus över hela USA. Bolaget uppger i ett pressmeddelande att det innebär utökad tillgång till den amerikanska militära marknaden.

"Vi har sedan starten av vår satsning på ortobiologi fokuserat på att skapa tillgång till sjukhus över hela USA, inklusive anläggningar för aktiva militärer och veteraner, och vi är hedrade över att nu få möjlighet att tillhandahålla behandlingslösningar för en ännu större andel av USA:s veteraner och militära personal. Det nya avtalet innebär ytterligare ett viktigt steg i att förbättra vår tillgång till den amerikanska marknaden samt en utökning av vårt militära samarbete", säger Morten Hennevald, vd för Ossdsign.

Det nya avtalet innebär en fortsättning på samarbetet med Red One Medical, där det ursprungliga avtalet slöts 2021 och sedan dess gradvis utökats. Red One Medical identifierar medicinska innovationer åt myndigheterna Department of Veterans Affairs och Department of Defense.

Ossdsign beskriver Veteran Health Administration som det största samordnade hälso- och sjukvårdssystemet i USA, som har nästan 1 300 vårdinrättningar och nio miljoner veteraner.

"Att få tillgång till hela USA innebär ett betydande kommersiellt steg framåt för Ossdsign", skriver bolaget.

Nils Lolk
Nyhetsbyrån Finwire



redaktion@finwire.org
© Copyright

OssDsign - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -